Muziek zet aan tot bewegen en heeft een positief effect op de hersenen.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om de bewegingen aan te bieden aan de hand van muziek.

Beweeg met BREINGE!N

We zijn momenteel bezig met het maken van een online platform met video’s, muziek en lessen. Zodat alle kinderen, met of zonder beperking, altijd en overal kunnen bewegen, zingen en dansen.

Dat bewegen gezond is hebben verschillende onderzoeken al wel uitgewezen.

Het feit dat kinderen er veel lol in hebben om hun tijd achter een computer- of televisiescherm door te brengen,  heeft ons doen besluiten om kinderen op deze manier aan te spreken. 

Met als uiteindelijk doel, kinderen meer laten bewegen, omdat bewegen goed is voor je brein en je lijf op de langere termijn. Op de korte termijn kun je onze filmpjes inzetten omdat kinderen zich beter kunnen concentreren nadat ze even hebben bewogen. Een win win situatie.

Scholen en kinderopvang

Onze video’s, muziek en lessen hebben een doordacht bewegingsaanbod, waardoor het laagdrempelig is voor leerkrachten en/of leidsters om bewegen in te zetten.
Breng BREINGE!N in jouw groep! 

Ouder en kind

Laat jouw kind, met of zonder beperking, bewegen met onze video’s, muziek en lessen. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen te laten bewegen en onbewust hun brein te activeren.  Beweeg elke dag met BREINGE!N!

Lid worden?

Vond je het leuk en wil je meer filmpjes zien? Word dan lid van BREINGE!N.

Naast de filmpjes ontvang je complete yogalessen, liedjes,  teksten met afbeeldingen van de houdingen én achtergrondmuziekjes als bosgeluiden of vallende druppeltjes die je weer kunt gebruiken bij de yogalessen. Kinderen in een rolstoel kunnen ook meedoen! De meeste filmpjes zijn namelijk ook geschreven voor kinderen in een rolstoel.

Voor €59,95 per jaar kun je gebruik maken van alle video’s en lessen (voor scholen die de video’s voor meerdere klassen gebruiken, geldt  een toeslag van €8,00 per extra klas). Gedurende het jaar plaatsen we er nieuwe video’s bij. Heb je interesse? Stuur een email naar info@breingein.com.

Ontvang de GRATIS bewegen is gezond video.

Laat je e-mailadres achter.

* indicates required

info@breingein.com